top of page
Rebirthing/Bewust Ademen
Privé Sessies
Trainingen

Wij worden continu geconfronteerd met de stress van het dagelijks leven doordat ons leven grotendeels op de buitenwereld is gericht. Voortdurend moeten wij informatie verwerken en onze ervaringen positief leren omzetten. Dit lukt natuurlijk niet altijd waardoor wij steeds minder kunnen ontspannen. Door stress en vermoeidheid gaan we steeds meer verkrampt ademen.

 

Rebirthing/Ademwerk, ook bekend als bewust ademen, is een ademdiscipline die je adem tot zijn oorspronkelijke en natuurlijke ademritme terug brengt. Het helpt je van je lichamelijke en emotionele stress te verlossen, waardoor je meer open en voller kunt ademen. Door je te ontspannen kan je de uitdagingen van het leven weer beter aan. Je leert meer liefde in je leven toe te laten en vanuit een innerlijke vrede kan je creativiteit weer gaan bloeien. Om gezond, gelukkig en succesvol te zijn is het essentiël goed te ademen.

 

Terwijl je de techniek van het bewust ademen leert gebruiken zal je de volgende voordelen kunnen ervaren:

 

·     Toename van energie.

·     Een kalm en meer ontspannen gevoel.

·     Het oplossen van angsten, twijfels en onzekerheden.

·     Betere beheersing van pijn en verzachting van lichamelijke ongemakken.

·     Onthulling van het creatieve potentieel.

·     Vergroting van bewustzijn en intuïtie.

 

 

Ademwerk is gebaseerd op de filosofie dat gedachten scheppend zijn. Door de adem met goede, positieve gedachten te verbinden, ben je in staat positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. Het is een effectief instrument dat je kan helpen jezelf te transformeren. Steeds meer mensen passen het toe om te bewerkstelligen wat artsen, therapeuten en spirituele leermeesters proberen te realiseren. Bewust ademen is uitstekend als preventieve gezondheidszorg.

 

Wanneer je bewust ademen in je dagelijks leven toepast, zal je o.a. het volgende kunnen bereiken:

 

  • Een oppervlakkige ademhaling vervangen door een vrije, ongeremde ademhaling.

  • In stressvolle momenten automatisch door te ademen in plaats van je adem in te houden.

  • Het doorbreken van de stresscyclus en beter met stress kunnen omgaan.

  • Meer liefde en veiligheid voelen in je relatie met jezelf en in relaties met anderen.

  • Diepere sexuele ervaringen.

  • Een gezonder leven

 

Privè Sessies

 

Ademwerk is een veilig en zacht proces dat voor elk persoon uniek is. Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 2 uur. Gedurende de sessie wordt de persoon begeleid in een ritmische ademhaling, waarbij de in- en uitademing zonder pauze aan elkaar worden verbonden.

Het uiteindelijke doel van rebirthing is je in staat te stellen deze ademhalingstechniek zelf toe te passen. Bewust ademen dient als preventieve gezondheidszorg en leidt tot een groter innerlijk en fysiek welzijn.

 

Je hebt de tijd nodig de diepe realisaties en inzichten die je tijdens een sessie kan krijgen te integreren. Dat is waarom wij bij Life Source Breathwork voortdurende ondersteuning verschaffen tijdens jouw persoonlijke transformatie proces.

 

 

Trainingen

Wij bieden een serie van werkelijk prachtige breathwork/rebirthing seminars, die wij jullie echt aanraden te nemen wil je de meesterschap van je leven bereiken. Het voordeel om in een groep te werken is omdat je zo veel inzichten opdoet door alleen al wat anderen delen en je te realiseren dat je niet alleen bent in je dagelijkse uitdagingen. Zo kunnen we allemaal van elkaar leren. De trainingen zijn tevens ook een onderdeel van een algehele opleiding. Ze zijn zodanig ontwikkelt dat et voor iedereen toegankelijk is en tevens de training bij uitstek om te nemen als je zelf sessies wilt begeleiden.

Neem contact met ons op wil je meer informatie en we sturen je graag meer gedetailleerde informatie van ons aanbod. Schroom je niet om ons te bellen om een eerste indruk van ons te krijgen.

bottom of page