top of page
Eagle.jpg

'Welkom!

Als je de weg naar ons toe hebt gevonden dan ben je waarschijnlijk klaar voor een monumentale verandering in je leven.

Hier ben je op de goede plek. Wij wensen jullie inspiratie toe!'

Robert Jayd Tettero

 

Robert is een Personal Development Trainer, Life Coach, Sjamaanse Leraar en Tantrik. Hij geeft individuele sessies, trainingen en coachings trajecten in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanisme en Tantra en is ook een gecertificeerde Ademtherapeut/Rebirther en Rebirther Trainer.

 

Hij heeft zijn sjamanistische vaardigheden ontwikkeld door jarenlange samenwerking met verschillende ‘Native American” sjamanen in het Zuidwesten van de Verenigde Staten en heeft van een leergang met een sjamaan van de Hopi stam in Arizona genoten. Robert is door hem geïnitieerd herbal, zweethut ceremoniën te geven. Door zijn gedrevenheid om te leren en te groeien is hij uiteindelijk terecht gekomen op het pad en levenswijze van Tantra.

 

Hij heeft zijn leven toegewijd aan zijn eigen ontwikkeling en persoonlijkegroei en is blij zijn kennis met anderen te delen. Naast zijn praktijk, Manna Life Source, is hij ook de oprichter van de European Rebirthing Association en een liefdaadigheids organisatie, Stichting The Precious Precious Pearl.

 

robert@mannalifesource.com

+31624680147

Karlijne Tettero

 

Karlijne is een gekwalificeerde Ademtherapeut/Rebirther en Trainer, Creatief Danseres, Tantrica en Vuurvrouw voor de zweethut ceremoniën. Zij geeft individuele sessies als ook trainingen in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanisme en Tantra  samen met haar man en partner Jayd.

 

Haar opmerkelijke intuïtie en scherp gevoel voor wat er onder de oppervlakte ligt biedt haar cliënten waardevolle inzichten op het pad van hun persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

 

Door Karlijne’s zachte en liefdevolle aard en haar vreugdevolle uitstraling is zij voor iedereen een bron van inspiratie en stelt zij mensen in staat hun proces met gemak en plezier te ondergaan.

 

karlijne@mannalifesource.com

+31642026082

Ze bieden ook online sessies aan voor het geval je ze niet persoonlijk kunt zien, en brengen hun werk altijd graag naar waar mensen enthousiast zijn om ze te hosten.

bottom of page