top of page

vr 21 apr

|

Amsterdam

Live The Life Fantastic! – Adem Je Vrij

Deze training is voor iedereen die bewuster wil leven en wil groeien en verandering aan wil gaan. Als je antwoorden zoekt op situaties waar je steeds tegenaan loopt of gewoon aan wat rust of verdieping toe bent, dan is deze training ook zeker voor jou. Deze training is voor iedereen die in het algem

Voor deelname mail naar info@mannalifesource.com
Andere evenementen bekijken
Live The Life Fantastic! – Adem Je Vrij
Live The Life Fantastic! – Adem Je Vrij

Tijd en locatie

21 apr 2023 10:00 – 23 apr 2023 18:00

Amsterdam, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Wat gebeurd er momenteel in de wereld ? We zitten in een tijd van enorme verandering in de wereld en is het een uitdaging deze verandering positief aan kan gaan. Nu is de tijd om onze eigen transformatie aan te gaan en de “Hero’s Journey” waar wij allemaal doorheen moeten gaan te omarmen. Ga deze verandering bewust tegemoet in plaats er toe gedwongen te worden. Nu is de tijd om je innerlijke huis op te ruimen en afstand te doen van de dingen die je niet meer dienen. Be the Spiritual Warrior that you are!

Ga met ons mee op deze driedaagse reis en leer hoe je toegang kunt krijgen tot je gezondheid, geluk en succes ondanks alles wat er om je heen gebeurt. Wat zijn de universele krachten waaraan we allemaal onderhevig zijn en hoe kunnen we ze gebruiken om ons nieuwe bestaan vorm te geven en om onze dromen te verwezenlijken. Leer hoe een specifieke zelfonderzoek en ademhalingstechniek je zo dicht mogelijk bij jezelf brengt, terug naar wie je werkelijk bent, terug naar je natuurlijke staat van gelukzaligheid.

Deze specifieke, krachtige en toch simpele ademhalingstechniek verlost je van je stress en algemene onverwerkte ervaringen uit het verleden. Bewuste ademhaling brengt je terug bij jezelf en in een staat van diepe ontspanning; je stress en dagelijkse beslommeringen verdwijnen, je voelt je open, fris en opnieuw verbonden met jezelf en de wereld. Vanuit deze verhoogde staat van bewustzijn krijgt alles een nieuwe betekenis. Bewust ademen betekent bewust leven. Voor wie is deze training? Deze training is voor iedereen die bewuster wil leven en wil groeien en verandering aan wil gaan. Als je antwoorden zoekt op situaties waar je steeds tegenaan loopt of gewoon aan wat rust of verdieping toe bent, dan is deze training ook zeker voor jou. Deze training is voor iedereen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. 

“Het leven begint pas echt op het moment dat jij je adem hebt ontdekt!”

Bijdrage: € 350 excl. Btw.  Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief.

Deel dit evenement

Upcoming Events

 • 3 SPEAKER EVENTS BIJ MCSPIRT
  3 SPEAKER EVENTS BIJ MCSPIRT
  Meerdere datums
  wo 20 dec
  Baarn
  20 dec 2023 19:00 – 22:00
  Baarn, Javalaan 24, 3742 CP Baarn, Nederland
  20 dec 2023 19:00 – 22:00
  Baarn, Javalaan 24, 3742 CP Baarn, Nederland
  20 dec 2023 "Het Omarmen van Verandering: De angst voor het onbekende overwinnen" 17 JAN 2024 "Pad naar succes: Strategieën voor prestatie" 7 feb 2024 "Balans Vinden: Privéleven en Carrière Beheren”
 • The Art of Living & Breathing - An Inspirational Retreat
  The Art of Living & Breathing - An Inspirational Retreat
  Meerdere datums
  vr 03 mei
  Provincia di Grosseto
  03 mei 2024 19:00 – 11 mei 2024 13:00
  Provincia di Grosseto, Via delle Vigne, 13, 58037 Santa Fiora GR, Italië
  03 mei 2024 19:00 – 11 mei 2024 13:00
  Provincia di Grosseto, Via delle Vigne, 13, 58037 Santa Fiora GR, Italië
  Waarom meedoen? Want deze retraite is absoluut inspirerend. Je zult je innerlijke vuur ontdekken en veel nieuwe inzichten krijgen die je zullen helpen je ware creatieve potentieel te ontketenen. Jezelf opnieuw creëren kan een leuke reis zijn naar een volledig, gezond, succesvol en zinvoller leven.
bottom of page