top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Lange Frans Podcast nr. 1

Podcast

Juni 2020

Begin 2020 kwam de wereld in een stroomversnelling. 2020 symboliseert de botsing van 2 tegengestelde krachten, de ineenstorting van ons hele systeem en onze dualistische aard.
De Hopi profetieën voorspelden dit, net als de Bijbelse en Zoroastrische profetieën, de Sanskriet openbaringen van een nieuwe cyclus van 25.700 (nummers verschillen), en dat deed Edgar Cayce ook. Dus ik volg de wereldgebeurtenissen al meer dan 30 jaar op de voet en kijk naar Hopiland voor antwoorden op mijn vragen. Het volstaat te zeggen dat ik wist wat ons te wachten stond en waarschuwde mijn netwerk, vrienden en uitgebreide familie eind 2019 om zich voor te bereiden op wat komen ging. Alles zou veranderen en niets ooit meer hetzelfde zijn. De mensheid staat op een keerpunt, gedwongen te kiezen waar we voor staan. Blijven wij gevangen in een machtssysteem en deze "prison planet", of kiezen wij ervoor ons vrij te maken? Ieder mens moet deze keuze individueel maken. Daarom kwam ik in contact met Lange Frans, van wie ik dacht dat hij de enige persoon in de "mainstream" was die hier enige kennis van had en niet bang was om het te uiten. Heel veel dank en respect voor zijn bijdrage. Bedankt!

Wat nog het vermelden waard is, is dat dit interview binnen 6 weken meer dan 250.000 keer was bekeken, waarna Lange Frans werd gecensureerd en zijn account op YouTube geblokkeerd. Een hele prestatie! :-)

bottom of page