Loading Events

« All Events

Live The Life Fantastic! – Adem Je Vrij

April 21 @ 10:00 am - April 23 @ 6:00 pm

€424

21 t/m 23 april 2023
Centrum voor Happiness, Amsterdam
met Jayd en Team

Wat gebeurd er momenteel in de wereld ? Wil je begrijpen in welke grootschalige verandering wij nu in zitten en hoe je deze verandering positief aan kan gaan? Nu is de tijd om onze eigen transformatie aan te gaan en de “Hero’s Journey” waar wij allemaal doorheen moeten gaan te omarmen. Ga deze verandering bewust tegemoet in plaats er toe gedwongen te worden. Nu is de tijd om je innerlijke huis op te ruimen en afstand te doen van de dingen die je niet meer dienen. Be the Spiritual Warrior that you are!

Ga met ons mee op deze driedaagse reis en leer hoe je toegang kunt krijgen tot je gezondheid, geluk en succes ondanks alles wat er om je heen gebeurt. Wat zijn de universele krachten waaraan we allemaal onderhevig zijn en hoe kunnen we ze gebruiken om ons nieuwe bestaan vorm te geven en om onze dromen te verwezenlijken. Leer hoe een specifieke zelfonderzoek en ademhalingstechniek je zo dicht mogelijk bij jezelf brengt, terug naar wie je werkelijk bent, terug naar je natuurlijke staat van gelukzaligheid.

Deze specifieke, krachtige en toch simpele ademhalingstechniek verlost je van je stress en algemene onverwerkte ervaringen uit het verleden. Bewuste ademhaling brengt je terug bij jezelf en in een staat van diepe ontspanning; je stress en dagelijkse beslommeringen verdwijnen, je voelt je open, fris en opnieuw verbonden met jezelf en de wereld. Vanuit deze verhoogde staat van bewustzijn krijgt alles een nieuwe betekenis. Bewust ademen betekent
bewust leven.
Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedereen die bewuster wil leven en wil groeien en verandering aan wil gaan. Als je antwoorden zoekt op situaties waar je steeds tegenaan loopt of gewoon aan wat rust of verdieping toe bent, dan is deze training ook zeker voor jou. Deze training is voor iedereen die in het algemeen de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. “Het leven begint pas echt op het moment dat jij je adem hebt ontdekt!”

Bijdrage: € 350 excl. Btw (met factuur)
Of minimum donatie €300
Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief.

Details

Start:
April 21 @ 10:00 am
End:
April 23 @ 6:00 pm
Cost:
€424

Venue

Centrum Voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10
Amsterdam, 1065AS Netherlands